18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAVZA - SAMSUN

'Evet' için Havza'da

MİLLETVEKİLİ ŞAHİNOĞLU 'EVET' İÇİN HAVZA'DA

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden ve referandum çalışmalarına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, partililer ile bir araya geldi.

Milletvekili Şahinoğlu'nu Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Esen, bazı belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladılar. Parti binasında yapılan toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, referandum çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Referandumda 'evet' çıkması halkın menfaatine olacaktır" dedi.

Karahan'dan sonra söz alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza'da AK Parti'nin yüzde 60 oranında oya sahip olduğunu dile getirerek, "İnanıyorum ki diğer partilerden de gelecek oylar ile Havza referandumda yüzde 70 ile evet diyecek. Anayasa değişikliği ile daha demokratik bir Türkiye'de yaşama şansı bulacağız" diye konuştu.

Son olarak söz alan Milletvekili Birnur Şahinoğlu ise Meclis'te yapılan çalışmalarda AK Parti'nin 336 milletvekili ile blok olarak anayasa değişikliğine evet dediğini hatırlatarak, yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verdi. Şahinoğlu konuşmasının bir bölümünde; "Askeri anayasalar ile ülkeler gelişemez. Bu yüzden bu Anayasa değişikliğine evet demeliyiz" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİNOĞLU 'EVET' İÇİN HAVZA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 15:43:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 19:53:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?