18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAVZA - SAMSUN

Havza'da belediye başkanlığına 12 aday

28 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Havza'daki 3 belediye başkanlığı için aday gösterilen adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı.Caddelerde ve parti binaları önlerinde asılmaya başlanan parti bayrakları,bez afişler ve  dükkanların camlarında görülmeye başlayan aday posterleri Havzalıları  çoktan seçim atmosferine soktu bile.

İlçedeki Bekdiğin ve Ilıca Belde Belediye Başkanlıkları ile Havza Belediye Başkanlığı için 6 değişik siyasi partiden 12 aday gösterildi. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Doğru Yol Partisi ilçede bulunan 3 belediye başkanlığının üçüne de aday gösterirken.Demokratik Sol Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi Ilıca Belde Belediye Başkanlığı için aday göstermediler. Saadet Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi ise belde belediye başkanlıklarına aday göstermeyip sadece Havza Belediye Başkanlığı'na aday göstermekle yetindiler.

6 adayın yarışacağı Havza Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Murat İKİZ, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Zekeriya ÖNAL, Demokratik Sol Parti'den Cemal ÜNAL, Doğru Yol Partisi'nden Nurettin GÜN, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Osman TEBER, Saadet Partisi'nden Saffet ERGİN aday gösterildiler.

Bekdiğin Belde Belediye Başkanlığı için AKP'den İsmail ŞENGÜL, DSP'den Bayram TOKMAK, DYP'den Mustafa DAYIOĞLU, MHP'den Gülbey SAĞLAM aday gösterilirken, Ilıca Belde Belediye Başkanlığı için ise AKP'den Erol PEPEÇ  ile DYP'den Hakan ÇİÇEK aday gösterildiler.

Mustafa TURGUT
Yayın Tarihi : 1 Mart 2004 Pazartesi 17:39:12
Güncelleme :17 Nisan 2004 Cumartesi 02:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?