19
Mayıs
2024
Pazar
HAVZA - SAMSUN

Havzalılar, Tirit gecesinde buluştu

Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde geleneksel Havzalılar Tirit Gecesi düzenlendi. Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Havza Kaymakamı Azmi Çelik, Belediye Başkanı Murat İkiz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci, Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin ve Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt’un katıldığı gecede, yöresel tirit yemeği yenildi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, gecede yaptığı konuşmada, kaplıca suyu sondaj çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve bol sıcak su çıktığını belirterek, "Bundan sonra Havza’da sıcak su sorunu olmayacak" dedi.

Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt da, tirit gecelerinin düzenlenmesinde maddi, manevi destek ve katkısı bulunanlara teşekkür etti.
Gecede, Havza Kaymakamı Azmi Çelik, Belediye Başkanı Murat İkiz, Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin, Karadenizbirlik Genel Müdürü Ünal Eraslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara ve Ancere Termal Otel İşletmecisi Kemal Zeybek’e birer teşekkür plaketi verildi.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 10:21:46
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 14:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?