23
Mayıs
2024
Perşembe
HAVZA - SAMSUN

Terhisine 25 gün kala şehit oldu

Terhisine 25 gün kala askeri araçla görev dönüşünde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Hüseyin Satılmış, memleketi Samsun’un Havza İlçesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Osmaniye İli’nde bulunan 172. Tugay Komutanlığı 6. Kolordu Lojistik Destek Bakım Komutanlığı’nda vatani görevini yapan ve 1984/1 tertip olan Hüseyin Satılmış, Osmaniye-Gaziantep karayolunda görev dönüşü meydana gelen trafik kazasında şehit oldu.

Şehit Hüseyin Satılmış’ın Türk bayrağına sarılı naşı, Osmaniye’den komutanları tarafından tahsis edilen ambulansla Havza Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradan doğum yeri olan Havza’nın Gidili Köyü’ne götürülen Şehit Er Hüseyin Satılmış için askeri tören düzenlendi.

Okunan İstiklal Marşı’ndan sonra törende bir konuşma yapan Havza İlçe Jandarma Merkez Komutanı Kıdemli Başçavuş İsa Yeşilyurt, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak acımız büyük. Mensubu bulunduğum Türk Silahlı Kuvvetleri adına şehidimize rahmet, geride bıraktığı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

Törenin ardından yağan yağmur altında kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında Gidili Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilen Şehit Hüseyin Satılmış’ın fotoğrafı ve Türk bayrağı, annesine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 17:12:38
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 14:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan bülbül IP: 78.169.151.xxx Tarih : 26.12.2007 18:45:58

ne diye bilirimki o benim hayatta canımdan çok sevdiyim arkadaşım o dünyada herşeye layık bir insandı ölümün ardından seneler geçmesine ragmen hala aklımdasın canım kardeşim sen merak etme ailen çok iyi sen rahat uyu şehidim