16
Mayıs
2024
Perşembe
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Güreş ağasına plaket

Samsun'un Kavak ilçesinde belediye tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nda 20 bin YTL ile ağalığı kazanan Mehmet Köksal'a plaket ve kispet maketi hediye edildi.

Hisar Restoran'da gerçekleştirilen etkinlikte Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazaffer Doğu, İkinci El Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kahyaoğlu, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, İş Adamı Güreş Ağası Mehmet Köksal katıldı. Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Yaşar Doğu Turnuvası'nı çok önemsediklerini, büyük bir sporcunun anılmasının onur verici olduğunu, ilçede gerçekleştirilen turnuvalarla spor, kültür ve ilçe ekonomisine katkı sağlandığını kaydetti.

Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazaffer Doğu ise babasının adına gerçekleştirilen turnuvayı çok anlamlı bulduğunu belirterek, yeni dünya birincisi sporcuların yetiştirilmesinin önemine değindi. Güreş Ağası Mehmet Köksal da Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nı her zaman destekleyeceklerini dile getirdi. Daha sonra güreş ağasına, Kavak Belediye Başkanı Basri Kesici plaket, Prof. Dr. Gazaffer Doğu ise kispet maketi hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 09:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?