16
Mayıs
2024
Perşembe
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Kavak derneklerinden birlik mesajı

Samsun'da faaliyet gösteren Kavak dernekleri, tanışma ve kaynaşma toplantısında buluştu. 

Kavak Karacalar Köyü Derneği'nde tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya gelen Kavak dernekleri, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Sarıoğlu'nun öncülük ettiği birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya 10'a yakın dernek başkanı, köy sakinleri ve Samsun'da ikamet eden Kavalılar katıldı. 

Kavak Karacalar Köyü'ne yapılan hizmetlerden ve dernek faaliyetlerinden bahseden Kavak Karacalar Köyü Derneği Onursal Başkanı Ali Sarıoğlu, "Köyden kente doğru göç ile nüfus kaybı ile oluşan yoğun nüfusu bir arada tutmak, köyümüzün ihtiyaçları tespit edip gidermek, genci ve ihtiyarı ile istişareler yaparak tanışmak ve kaynaşmak, maddi imkanlardan yoksun köylümüze yardım eli uzatmak amacıyla bir araya geldik. Amacımız kavaklı hemşehrilerimizi bir arada tutup ortak paydada buluşturarak birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kaynaşmaktır" dedi. 

Kavak Köyü için hizmetlerin daha faydalı yürütülebilmesi amacıyla tek yumruk olunması gerektiğini ifade eden Ali Sarıoğlu, yapılacak olan hizmetlerin birlikte hareket edilerek kardeşlik ve sevgi bağının kurulmasıyla daha faydalı olacağına inandığını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 14:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arif ŞENOĞLU IP: 88.249.242.xxx Tarih : 30.03.2007 11:37:54
ben 01.08.2006 tarihinde t.dağ ç köye yerleştim gelmemin sebebi kavaktaki işsizliktir bizlere iş imkanı sağlanmadan bizlerin göçleri engellenemez herkes ekmeğinin peşinde kavakta iş imkanı olsa idi ben 3 nüfusumla kalkıpta buralara gelmezdim GEREKENİ PAPMANIZI BEKLİYORUM