19
Mayıs
2024
Pazar
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Kavaklıları buluşturan etkinlik

Samsun Kavak İlçesi Büyükçukurca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Etkinliğe Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Gazi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Türk Halk Müziği Ekibi'nin renklendirdiği etkinlikte Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür plaketi verildi. 

Samsun'un temelini Kavaklıların oluşturduğunu belirten Kavak İlçesi Büyükçukurca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sait Kaya, köylerinden uzak olmalarına rağmen örf ve adetlerini yaşatan dernek üyelerine teşekkür etti. Daha sonra Kavak ilçesinin yöresel yemeği olan Tirit'in davetlilere dağıtıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 11:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan KÖKSAL IP: 88.227.202.xxx Tarih : 14.02.2007 23:47:22
Kavaklı hemşehrilerime bu tür etkinlerinden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım.Ancak biz kavaklılar olarak kavaklıya sahip çıkmalı gelecek Milletvekili seçimlerinde kavaklıyı temsil için en az iki milletvekili Ankara ya göndermeliyiz.Belediye başkanlığı seçimlerinde topyekün birlik içinde olup Samsun merkez ilçelerinden en az 3 belediye Başkanlığı Makamında kavaklı birinin seçilmesini kesinleştirip Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığınada Kavaklı bir hemşehrimizi getirmek için hep birlikte çalışmalıyız ve bölücü olmayıp birleştirici olmalı hemşehrilerimizi Samsunun yönetiminde daha etkin kılmalıyız. Hasan KÖKSAL _GEREDE/BOLU