19
Mayıs
2024
Pazar
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Samsun Kavak'a anaokulu

Samsun Valisi Mustafa Demir, "Ülkemizdeki anaokulu sayısını mutlaka artırmalıyız. Eğitim çağı daha aşağılara çekilmelidir. Çocuklarımızı, çağımızın gerektirdiği ihtiyaçlara göre yetiştirmeli ve bunda da bütün gayretimizi göstermeliyiz" dedi.

Samsun Valisi Mustafa Demir ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Samsun'un Kavak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Cumhuriyet Anaokulu ile Merkez İlköğretim Okulu'nda bir hayırsever tarafından donatılan, teknoloji sınıfını hizmete açtı.

Cumhuriyet Anaokulu'nun açılısında konuşan Vali Demir, Türk tarihinin, Atatürkçülüğün ve cumhuriyetin yeni yetişen neslimize daha güzel ve daha iyi öğretilmesi gerektiğini söyledi. Bu değerlerin eğitiminin lafta kalmamasına dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden Vali Demir, ülkemizdeki okul öncesi eğitimin önemine değindi.

Vali Demir, "Ülkemizdeki anaokulu sayısını mutlaka artırmalıyız. Eğitim çağı daha aşağılara çekilmelidir. Çocuklarımızı, çağımızın gerektirdiği ihtiyaçlara göre yetiştirmeli ve bunda da bütün gayretimizi göstermeliyiz" diye konuştu.

4 bin metrekare alan üzerine 2002 yılında inşaatına başlanan Cumhuriyet Anaokulu 130 milyar liraya mal oldu.

SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2004 Çarşamba 23:56:00
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 12:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?