22
Mayıs
2024
Çarşamba
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Telefona baktı kaza yaptı

Samsun'un Kavak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, çalan cep telefonuna cevap veren otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp menfeze çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte eşi ve torunu yaralandı.

Gümüşhane'de torunun düğün törenine katıldıktan sonra İstanbul'a geri dönmek için yola çıkan Altan Altan (72), 34 HAK 26 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken Samsun-Ankara Karayolu 46. kilometresi Üçhanlar mevkiinde saat 11.20 sıralarında cep telefonu çaldı. Çalan cep telefonuna cevap vermek isteyen Altan Altan, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil yol kenarındaki menfeze çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Altan Altan, eşi Ayten Altan (69) ve torunu Dilara Altan (12) yaralandı.

Yaralılar, önce Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Altan Altan ve eşi Ayten Altan, ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Samsun Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Dilara Altan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 15:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?