16
Mayıs
2024
Perşembe
KAVAK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Yaşar Doğu Güreşleri 16-19 Ağustos'ta

Samsun'un Kavak ilçesinde, '4. Yaşar Doğu Güreşleri ve Etkinlikleri'nin 16-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Kavak Güven Göledi çevresinde gerçekleştirilecek güreşler ve diğer etkinliklerin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi. Başkan Kesici, etkinliklerin Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek sünnet şöleniyle 16 Ağustos'ta başlayacağını söyleyerek, 17 Ağustos'ta Merkez Camisi ve Yaşardoğu Camisi'nde mevlit okutulacağını kaydetti. 18 Ağustos'ta folklor gösterisi, güreş ve mehter takımı gösterisinin Güven Göledi çevresinde yapılacağına açıklayan Kesici, "19 Ağustos'ta da Oto Garaj içinde aşıklar şöleni ve halk konseri düzenleyeceğiz" dedi.

Etkinliklere çok sayıda vatandaşın katılmasının beklendiği dile getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 17:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit IP: 85.99.23.xxx Tarih : 22.09.2007 16:45:26

sayın başkanımız BAHRİ KESİCİ kavak a belediye başkanı olarak geldiğinizden bu yana çok güzel çalışmalar yaptınız. kavak ı çok güzelleştirdiniz.ister çevre ister yol isterse ağaçlandırma vb. Ama en önemli şeyi unutuyorsunuz bunların en başında gelen kavak için işsizlik ki siz sanayi kurulduğu zaman kavak a niçin bir ön anlaşma yapmaadınız.Benim memlekletimin insanları çalışacak diye.biz kavak halkı hala işsizlik sorunu çekmekteyiz.nie elimizde böle bir imkan varken neden bizim memleketimize iş yerleri kurulup bizim içimizden insanlar çalışmıyor. iş yerleri işçi almaka için te samsuna gidiyor. bunların yoluna konmasını istiyoruz sayın başkanım,