16
Mayıs
2024
Perşembe
ONDOKUZMAYIS - SAMSUN

Kaymakamdan veli ziyareti

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı proje kapsamında Kaymakam Fatih Geyim, bir öğrencinin evini ziyaret etti.

İlçenin Dereköy İlköğretim Okulu İsmail Arslan'ın hazırladığı "Öğrencilerin evlerinde ziyaret edilmesi" projesini uygulamaya koyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Fatih Geyim ile birlikte Ahmet ve Hamdiye Aygün çiftinin evini ziyaret etti. Öğrencinin velisi ile görüşen Kaymakam Geyim, daha sonra öğrenciden okulda sorunu olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Geyim, "Dereköy İlköğretim Okulu'nun 'veli ziyareti projesini' canı gönülden destekliyorum. Okulumuzun bu çalışması tüm eğitim camiasına örnek olmalıdır. Eğitimde kaliteyi arttırıp öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için eğitim-öğretimin içine veliyi mutlaka aktif olarak katmalıyız. Burada bulunmak ile bu projeye verdiğim desteği ortaya koymaktayım. Proje için Dereköy İlköğretim Okul Müdürü İsmail Arslan'a ve projeyi kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne projeyi kabullenip yürüten fedakar öğretmenlerimize ve bizlere evlerinin kapılarını açan velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 17:36:14
Güncelleme :8 Ekim 2007 Pazartesi 17:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?