17
Mayıs
2024
Cuma
ONDOKUZMAYIS - SAMSUN

Samsun: Köy yolları 'imece' usulü onarılıyor...

Bizzat ekiplerin başında çalışmaları sevk ve organize eden Kaymakam Güler, ilçeye bağlı Düzköy’de toplam 7 kilometrelik yolun bakım ve onarımını imece usulüyle yaptıklarını bildirdi.

Toplam 10 kamyon ve 2 greyder ile yapılan çalışma tüm köy halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı. Kaymakam Güler, Köy Hizmetleri, Yörükler Beldesi, Dereköy Beldesi, Doğanca Beldesi ve 19 Mayıs Köylere Hizmet Götürme Birliği ve özel sektör aracılığıyla ile gerçekleştirdiği organizasyonda akşam saat 19.30’a kadar büyük bir özveri ile çalışma yaptığını ve çalışmalarının diğer grup yollarında da süreceğini söyledi. Güler, bu haftaki amaçlarının Ormancık mahalle ve Bafra bağlantılı yolun yapılması olduğunu belirtti.

Kaymakam Güler, kamu kurumlarındaki atıl kapasiteleri harekete geçirerek, büyük bir özveri ile iş yaptıklarını, özel sektörün de bu çalışmalara büyük destek vermesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Yaptıkları çalışmaların her ilçeye örnek oluşturabilecek bir model olduğunu belirten 19 Mayıs Kaymakamı Yusuf Güler, mesai mefhumu göz etmeden yapılan çalışmaların çok daha başarılı olduğunu ifade etti.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 12:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?