16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Yollar parke kaplanıyor

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ne bağlı Kutlukent Belediyesi, beldedeki yolları parke kaplayarak yeni bir çehreye kavuştururken, belediye binasının yanına da pazar yeri kurarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, beldedeki yolları parke taşlar ile kaplayarak, vatandaşları çamurdan kurtardıklarını söyledi. Belediye hizmet binalarının Samsun-Ordu Karayolu'ndan girişini, çift şeritli gidiş ve dönüş yolu olarak ışıklandırmalı şekilde parke kapladıklarını açıklayan Başkan Tekin, "Belediye binası girişinde yaptığımız bu düzenleme 50 bin YTL'ye mal oldu. Belediyemiz hizmet binası çevre düzenlemesi ile beldemizdeki bazı mahallelerin yollarında parke ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor" dedi.

Belde insanları ve sanayide çalışanların ve esnafın pazar ihtiyacını karşılamak, bölgedeki tarım ürünlerinin pazarlanmasını sağlamak amacıyla belediye binası yanında pazar yeri açtıklarını kaydeden Tekin, bu pazar yerinin belediye hizmet binası önündeki 20 metrelik anayol üzerinde haftanın perşembe günlerinde belde halkına hizmet verdiğini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 13:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?