23
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

40 mobilet trafikten men edildi

Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, trafik güvenliğini tehdit eden mobiletlere karşı denetimi artırdı.

Tatilin başlamasıyla ilçede sayıları artan ve trafiği alt üst eden mobiletlere karşı sıkı denetim başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan denetimlerde ruhsatı, ehliyeti olmayan ve yaşları küçük olan sürücülerin mobiletleri trafikten men edilirken, çeşitli yasal müeyyidelerin uygulandığı belirtildi.

Mobilet sürücülerinin trafik kurallarına uymadıkları, ses kirliliği yaparak ilçe halkını rahatsız ettikleri için böyle bir uygulama yapıldığı ve en az 40 mobiletin trafikten men edildiği açıklandı. Trafik ekiplerinin araçlarının camlarına siyah bant çeken sürücüler için de çalışma başlattıkları, siyah bant çekilen araç camlarından bantların söktürüleceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 14:00:02
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 17:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adil ATICI IP: 81.213.252.xxx Tarih : 16.07.2005 14:27:44
Bu yapılan mobiletlerin alınması belki doğru olur. Ama her mobilet alınmasıda da doğru değil.. Ben Bafra'da oturuyorum. Burda Gazetede çalışıyorum iş icabı nedeniyle mobilete binmek zorunda kalıyorum.. Tüm vezirköprülülere Selam... adil_a@hotmail.com