25
Nisan
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu, Ondokuz Mayıs Üniversitesine bağlı olarak 2005 - 2006 akademik yılında eğitim - öğretime başlamıştır. Bu dönemde, eğitim - öğretim hizmetleri Üniversitenin (Merkez) Kurupelit kampusunda Samsun Meslek Yüksekokulu binasında sürdürülmekte olup, 2006 - 2007 akademik yılında Vezirköprü'deki kendi hizmet binasında eğitim - öğretime devam etmeye başlamıştır.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Muhasebe ve Vergi, Bilgisayar Teknolojileri, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri, Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümleri bulunmaktadır. Bu bölümlere bağlı olarak, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Programcılığı, Mobilya ve Dekorasyon, Çocuk Gelişimi olmak üzere 4 program mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Taşkale Mah. Kargucak yolu mevkii
Adres2 :Vezirköprü / Samsun
Posta Kodu :
Telefon :0 362 647 01 46
Faks :0 362 647 02 46
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.