16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Atay Vezirköprü'ye veda etti

Hakim ve savcılar kararnamesiyle İzmir Menemen'e tayini çıkan Vezirköprü Adalet Komisyonu Başkanı Ali Atay için düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Adliye binası yemek salonunda verilen yemekte konuşan Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan, 13 yıllık meslek hayatının en zor konuşmasını yaptığını ifade etti. Arslan, “Sadece ilçemizin Adalet Komisyonu Başkanı'nı değil, gerçekten çok candan bir dostumu, arkadaşlıktan da öte kardeşimi kaybediyorum. Bunun için çok üzülüyorum. Vezirköprü için kayıp, İzmir Menemen için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Vezirköprü'de 2 yıl içinde yaptığı başarılı görev ve candan davranışlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Duygulu anların yaşandığı yemekte Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çivril de çalışkan, dürüst başarılı ve bütün meslektaşlarıyla gayet iyi geçinen bir arkadaşını kaybettiğini, bundan dolayı da üzüntülü olduklarını dile getirdi.

Adalet Komisyonu Başkanı Ali Atay ise yaptığı veda konuşmasında, görev süresi boyunca adeta Vezirköprü'yle bütünleştiğini, yasaların verdiği yetkiler içinde gönül rahatlığıyla görev yaptığını vurguladı ve geceyi düzenleyenlere teşekkür etti.

Yemek sonunda Adalet Komisyonu Başkanı Ali Atay'a İlçe Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Osman Özer, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çivril, Hakim Akif Moğulkoç ve Belediye Zabıta Amiri Yıldız Altınel tarafından şilt ve çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 11:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?