16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Başarılı sorculara ödül

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan, başarılı sporcuları kabul ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Samsun'da, 1 Kasım'da yapılan 17-18 yaş Okullararası Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda derece elde eden sporcuları makamında kabul eden kaymakam Arslan, sporculara çeşitli ödüller verdi.

Sporcuları kutlayan Arslan, "Bu sene sizi ilk 5'te görmek istiyorum. Bunu da başaracak güçtesiniz. Vezirköprü'nün bu tür başarılara ihtiyacı var" dedi.


Samsun'da 1 Kasım'da gerçekleştirilen Okullararası Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi 9 sıklette 5 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülükle 62 puanla takım halinde il birincisi olurken, Vezirköprü İmam Hatip Lisesi 2 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülükle 60 puanla ikinci, Vezirköprü Lisesi de 1 birincilik, 3 üçüncülükle 29 puanla il üçüncüsü olmuştu. Sıkletlerinde 9 birincilik kazanan Vezirköprülü öğrenciler, 22-23 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Türkiye yarı final müsabakalarında Samsun'u temsil edecekler. Sıkletlerinde ikinci olan 5 öğrenci ise 22-23 Kasım tarihlerinde Çorum'da gerçekleştirilecek grup birinciliğine katılacak

İha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 22:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?