24
Mayıs
2024
Cuma
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Bayram çocuklarına, sinema şöleni

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulu öğrencileri için sinema gösterimleri düzenliyor.

Endüstri Meslek Lisesi sinema salonunda yapılan film gösterilerinin ilköğretim okulları öğrencileri düzeyinde olduğu, günde 120 öğrenciye 2 seansta sunum yapıldığı belirtildi. Haftada bir gün yapılan film gösterimlerinin programlanmasını Okul Müdürü Engin Çalışkan, Müdür Yardımcısı Kamil Aydın ve meslek öğretmenleri Murat Harputluoğlu ile Reşat Gümüş’ün yaptığı kaydedildi.

Yaklaşık bin öğrencinin seyredeceği ve 5 hafta süreceği belirtilen film gösterimlerinden önce sinema kültürü hakkında öğrencilere bilgi veren Müdür Yardımcısı Kamil Aydın, bu çalışmayla ilçede bulunmayan sinema kültürünün gelişmesine ve öğrencilerin motivasyonlarının artırılmasına katkı sağlamak istediklerini ve sevinen çocukları görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Öğrenciler ve öğretmenler de, son derece anlamlı buldukları bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 11:16:41
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 11:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?