16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Bir günde 4 ayrı bıçaklı kavga

Samsun il merkezi ile Vezirköprü ilçesinde bir günde meydana gelen 4 ayrı olayda bıçaklı saldırıya uğrayan 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İncesu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, hatalı araç kullanma ve korna çalma tartışması sonucu çıkan kavgada Cem Ö. (28) ile, kavgayı ayırmak isteyen Sadık B. (20) bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Olayla ilgili Mehmet A., Kurtuluş G. ve Mehmet S., gözaltına alındı.

Çiftlik Mahallesi'nde sürücüler arasında çıkan tartışmada ise motosiklet sürücüsü Mehil D. (23) ve yanında bulunan Fatih K. (18) yaralandı. Bıçaklı saldırı olayına karışan kimliği belirsiz saldırgan kayıplara karıştı. Fuariçi'nde yaşanan bir başka olayda, kız arkadaşının eski erkek arkadaşının bıçaklı saldırısına uğrayan Hasan Ç.(20) yaralandı. Bıçaklı saldırı olayına karıştığı iddia edilen Murat K., kayıplara karıştı.

Vezirköprü ilçesinin Çayırbaşı Mahallesi'nde de bıçaklı saldırıya uğrayan Hasan Z. (25) yaralandı. Bıçaklı saldırı olayına karışan Ali Osman G.(23), polis tarafından gözaltına alındı. Meydana gelen 4 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 18:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?