22
Mayıs
2024
Çarşamba
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Evi yanan aileye Kızılay'dan yardım

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evi yanan bir aileye, Türkiye Kızılay Derneği Vezirköprü Şubesi tarafından eşya ve gıda yardımında bulunuldu. 

Vezirköprü'ye bağlı Bahçekonak köyünde 1 ay önce elektrik kontağından çıkan yangında, Fatih Sağlam (39) isimli şahsın evi ve ambarı yandı. Türkiye Kızılay Derneği Vezirköprü Şubesi, evi yanan aileye yatak, yorgan, battaniye, üçlü gaz ocak ve mutfak malzemesi yardımı yaptı. Kızılay Şube Başkanı Nuri Cömert, "Evinin tamamen yanması sonucu mağdur olan ve hiçbir geliri olmayan vatandaşımızın mağduriyetini biraz da olsa gidermek için, Türkiye Kızılay Derneği Vezirköprü Şubesi olarak katkıda bulunduk. Mağdur vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Az bir toprak parçasıyla çiftçilik yaparak geçinen Fatih Sağlam, elektrik kontağı sonucu evinin ve eşyalarının tamamen yandığını, evinin yanındaki ambarda yaklaşık 500 ölçek buğdayının da yandığını, amcasına ait ahşap evde kirada kaldığını, kira karşılığında ise evin çatısını tamir ettiğini söyledi. Zor durumda olduğu için kendi evinin onarımını yapamadığını ifade ede Sağlam, yetkililerden yardım istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 13:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vedat tok IP: 212.174.15.xxx Tarih : 19.11.2007 11:17:55

öncelikle yapmiş oldugunuz yardımlardan dolayı teşekkür ederim