16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Kadınlardan belediyeye yol tepkisi

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde yollarının yapılmadığına tepki gösteren kadınlar, toplu halde belediyeye giderek Başkan Osman Özer ile görüşmek istediler. 

Belediye Başkanı Osman Özer'in şehir dışında olması nedeniyle sabah görüşme yapamayan Yeni Mahalle 4. Çehrilik Turna Sokak sakinleri, öğleden sonra tekrar belediye binasına gelerek duruma tepki gösterdiler. Başkanla görüşme istediklerini belirten kadınlar, yollarının yapılmasını istediler. Başkan Özer'in şehir dışında olması nedeniyle Başkan Vekili Muhsin Aker ile görüşen bayanlar, yollarının çamur içinde olduğunu, çocuklarını okula gönderebilmek için asfalta kadar sırtlarında taşıdıklarını ifade ettiler. 

Duruma tepki gösteren Kadınlar, "Önceden de kandırılmıştık, şimdide kandırıldık. Biz hakkımızı istiyoruz. Yolumuz çamur içinde. Mahalle olarak suçumuz ne, niye cezalandırıldık bunu öğrenmek izliyoruz?" diye tepkilerini dile getirdiler. Belediye Başkan Vekili Muhsin Aker de, "Fen işlerimiz tarafından öncelikli olarak tespitleri yapılan yerlerde yol çalışmalarımız devam ediyor. 'Sizlerin yolunu yapmayacağız' demiyoruz. Sırası gelince parke yol çalışmalarımız sizin mahallede de başlayacak. Bunun için rahat olun" diyerek mahalle sakinlerini sakinleştirmeye çalıştı. 

Yeni Mahalleliler, sorunlarının çözülmemesi halinde tekrar belediyeye geleceklerini belirterek belediye binasından ayrıldı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 18:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?