19
Mayıs
2024
Pazar
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Karaömeroğlu'ndan anlamlı ziyaret

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Şerife Kaya'nın iftar sofrasına konuk oldu.


Eşini 1 yıl önce trafik kazasında kaybeden ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Şerife Kaya'nın iftar sofrasına misafir olan Kaymakam Erol Karaömeroğlu'na, mahalle muhtarı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü de eşlik etti. Kaymakam Karaömeroğlu, iftar yemeğinin ardından Şerife Kaya'nın sorunlarını dinledi.

Kaymakam'a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Kaya, “Dün ve bugün, zor günlerimizde devletin varlığını hep yanımızda hissettik. Evimize misafir oldunuz, bizleri sevindirdiniz, hanemizi şenlendirdiniz. Bu ilginizi, desteğinizi her zaman görmek isteriz” dedi.


Erzak ve giyecek yardımında bulunan Karaömeroğlu, çocuklara oyuncak ve “Türkiye Okuyor Kampanyası” çerçevesinde yüz temel eser kitap seti hediye etti. Kaya ailesi ile vedalaşan Karaömeroğlu, 'sosyal devlet' olmanın gereklerini kendilerinin yerine getirdiklerini, sosyal millet olmanın gereklerini de vatandaşların yapması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 13:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?