22
Mayıs
2024
Çarşamba
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Kaymakam köylerde dert dinledi

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Adem Arslan, ilçeye bağlı Kargucak, Taşlıyük, Kuşcular, Alanbaşı ve Kovalı köylerini gezerek vatandaşların problemlerini dinledi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, Tarım İlçe Müdürü Dursun Okur ve İl Genel Meclis Üyesi Şaban Çalışkan ile birlikte köyleri ziyaret eden Kaymakam Arslan, Kargucak Köyü'ndeki parke çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arslan, burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini vurguladı. Arslan, köy içinden geçen yolların asfalt tutmayacağını, bu nedenle parke taş döşemenin daha uygun olacağını ifade ederek, "Devlet-vatandaş işbirliğiyle parke çalışmalarını başlattık. Kargucak Köyü'ne yapılan parke taş yolun toplam maliyeti 130 bin YTL. Bunun 4 bin 600 metresini kaymakamlık olarak karşıladık. Geri kalan kısmı da köylüler tarafından karşılandı" dedi. 

Daha sonra Taşlıyük, Kuşcular, Alanbaşı ve Kovalı köylerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Arslan, "Önümüzdeki yıl 250 km metre yol yapmayı hedefledik. Vatandaşlarda devletin yaptıklarına sahip çıkmalı" dedi. Avrupa Birliği ve devletin imkanlarından en iyi şekilde yararlanabilmek için "proje ofisi" kurduklarını anlatan Kaymakam Arslan, "Çağın gereklerini yapmak lazım ki Vezirköprü önümüzdeki 10-15 yıl sonrasında rahata kovuşsun" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 15:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?