16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Kaymakamlık kalite belgesi alacak

Vatandaş odaklı hizmeti en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Vezirköprü Kaymakamlığı'nın ISO 9001:2000 belgesi alacağı bildirildi.

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı ile ISODEM Danışmanlık, Eğitim ve Kalibrasyon Merkezi arasında, ISO 9001:2000 kalite belgesi almak için anlaşma imzalandı. Vezirköprü Kaymakamlığı'nın mevcut organizasyon ve yapısı göz önüne alınarak gereklerine uygun bir sistem kurulması için ISODEM tarafından danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilecek.

ISODEM Eğitim Danışmanlık ve Kalibrasyon Hizmetleri Tic. Ltd .Şti. ile yapılan anlaşma gereği İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü hacrinde 11 kurumda uygulama kalite yönetim sistemlerinin kurulması ve geliştirilmesi 5 aşamada gerçekleştirilecek. 'Kalite belgesi alan ilk kaymakamlık' olacaklarını belirten Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan, 3 ay sonra denetçilerin geleceğini, ISO 9001:2000 kalite belgesini alacaklarına inandıklarını söyledi. Arslan, “ISO 9001:2000 belgesi çok önemli. Kamu hizmetlerindeki tüm sıkıntılar ortadan kalkacak. Vatandaş odaklı hizmeti en üst seviyeye çıkarmak ana hedefimizdir” dedi.

ISODEM Eğitim Danışmanlık ve Kalibrasyon Hizmetleri Tic.Ltd. Şti. Genel Koordinatörü Hakan Duyar da Vezirköprü Kaymakamlığı'nın danışmanlık anlamında bir çalışma başlattıklarını bildirerek, “Kaymakamlık olarak Türkiye'de ilk kez Vezirköprü Kaymakamlığı'nın ISO 9001:2000 sertifikası olacak” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?