16
Mayıs
2024
Perşembe
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Kırsal Kalkınma toplantısı

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kırsal Kalkınma Yatırım Programları" çerçevesinde, "hibe projelerinden yararlanmada, proje hazırlama ve sunma aşamasında yapılması gerekenler" konulu toplantı düzenlendi. 

Kız Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Adem Arslan, Garnizon Komutanı Sadık Çolak, Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci, Belediye Başkanı Osman Özer, İl Genel Meclisi üyeleri, Tarım İlçe Müdürü Dursun Okur, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadık Edis, siyasi parti temsilcileri ve çiftçiler katıldı. 

Tarım İl Müdürü Kirenci, yaptığı konuşmada, "Vezirköprü tarımsal potansiyeliyle gerek bitkisel üretimiyle gerekse hayvansal üretimiyle belli yeri olan bir ilçemiz. Sadece üretim değil, bir de bunun işlenmesine katma değer olarak bir şeyler yapılması gerekli. Vezirköprü de tarımsal ürünler sadece hammadde olarak değil, mamul madde olarak da satılması gerekir" dedi. 

Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Süleyman Güney, Kırsal Kalkınma Yatırım Programları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Arslan ise İlçede göreve başladığından bugüne kadar projeler hazırlama konusunda ilçeye örnek olmaya çalıştıklarını hatırlattı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 13:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?