18
Mayıs
2024
Cumartesi
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Köyler yol sorunundan kurtulacak

Vezirköprü'yü Merzifon’a bağlayan 20 kilometrelik 12 köyün yararlandığı Kızılcakoru grup yolunun asfaltlanması için altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

İlçe Kaymakamı Veysel Özgür, ilçede kum ve mucur üretimi yapan konkosör şantiyesinin üretime devam ettiğini, Çalman Köyü’nden çıkan yol malzemesinin asfaltın altyapısı olarak kullandıklarını, oluşturulan mevcut imkanların, sağlam yol yapma konusunda işlerini kolaylaştırdığını belirterek, yol yapımında kaliteyi ön palanda tuttuklarını ifade etti.

Özgür, işbirliği içinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin araçları ve mahalli imkanlarla ilçenin altyapı sorunlarını çözmeye çalıştıklarına işaret ederek, "İlçenin kurtuluşu köklü çözüm üreterek uygulamaya koymaktan geçer. Kızılcakoru grup yolu kalite bakımından örnek bir çalışmadır. Ancak başlanan bir işi bitirmek gerekir. Başlanan işin standardına göre yapılması ve bitirilmesi gerekir. Bu çalışma ile 35 köy, yol sıkıntısından kurtulacak. Kısa vadeli değil köklü çözümler üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Yol ve su konusunda da çalışmaların hızlandırıldığını belirten Kaymakam Özgür, gayretlerinden dolayı köy muhtarlarını ve destek olan herkesi kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 10:59:28
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 11:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?