27
Mayıs
2024
Pazertesi
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

'Önceliği Türk mallarına verelim'

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Fazıl Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'nda "Yerli Malı Haftası", İlçe Kaymakamı Adem Arslan'ın katılımıyla öğretmen ve öğrenciler tarafından kutlandı. 

Okulda yapılan kutlamalara Kaymakamı Adem Arslan, ilçe milli eğitim şube müdürleri Selim Kurtoğlu, Hüseyin Özfişek ve Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı. Kaymakamı Adem Arslan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Yerli Malı Haftası'nın önemini vurgulayarak, "Tüketici olmaktan çok üretici olmamız lazım. Kendi ürettiğimiz, ülkemizin ürettiği malları daha çok kullanmalıyız. Güçlü olmak için ürettiklerimizi tüketelim ki ülke ekonomisine katkıda bulunalım. Bu konularda duyarlı olarak yetişirseniz ülkemize daha fazla faydalı olursunuz. Kendi ürettiğimiz malların kıymetini bilmemiz lazım. Türk Mallarına öncelik vermeliyiz. Bağımız bahçemiz varsa oralarda sebzelerinizi üretirseniz tasarruf yapmış olursunuz, cebinizden para çıkmamış olur" dedi. 

Öğrenciler okula getirdikleri yiyeceklerden Kaymakamı Adem Arslan' a ikram ederek Yerli Malı Haftası dolayısıyla okullarını ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 16:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mümin sakallıoğlu IP: 194.27.72.xxx Tarih : 21.12.2006 16:38:46
adem arslan bir efsane olma yolunda ilerliyor o bir profosyonel