18
Mayıs
2024
Cumartesi
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Proje geliştirme toplantısı

Vezirköprü'de, AB Hibe Programı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Samsun, Kastamonu, Amasya, Bayburt, Çankırı, Çorum, Erzincan, Erzurum, Tokat ve Sinop illerini kapsayan kalkınma programı ile ilgili toplantı, Vezirköprü Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Vezirköprü İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Çalışkan tarafından yapılan davet üzerine Samsun Valiliği Planlama Dairesi Uzmanı Eyüp Elmas, AB Proje Hazırlama Ofisi’nden Rukiye Doğan ve Abdullah Gökbilgin AB süreci içerisinde hibe ve yardım programları hakkında toplantıya katılanları, konu hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgilendirdi.

Toplantıya Belediye Başkanı Osman Özer, Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı Tarım İlçe Müdürü Dursun Okur, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Özgüngör, Ticaret Odası Sekreteri Muharrem Çağlar, İl Genel Meclisi Üyeleri, iş adamları ve esnaflar katıldı.

Programın genel amacının ilgili bölgede ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmak ve bölgesel düzeyde proje geliştirme kapasitesini artırmak olduğu bildirildi. Bu program dahilinde hazırlanan projelerin yerel kalkınma girişimleri çerçevesinde uygulamaya konulacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2005 Pazar 12:18:15
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 11:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?