19
Mayıs
2024
Pazar
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Protokol bayramlaştı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yapılan bayramlaşma programına birlik ve beraberlik mesajları damgasını vurdu.

Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nun ev sahipliğini yaptığı resmi bayram kutlaması Öğretmenevi'nde yapıldı. Saat 11.00'de başlayan programa Kaymakam Karaömeroğlu'nun yanı sıra, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Yunus Nadi Erkut, Belediye Başkanı Osman Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kemal Yılmaz, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlardı başkanları, mahalle muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Sohbet ortamında geçen kutlamada Kaymakam Erol Karaömeroğlu, bayramların çok özel günler oluğunu vurgulayarak, "Bu günler küskünlük, dargınlık havasından arınıp, dostluk ve kardeşlik duygularının tazelendiği önemli günlerdir" dedi.

Kaymakam Karaömeroğlu, konuşmasında tüm Vezirköprü halkının bayramını kutlayarak, "Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Bugün bayram. Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm herkes birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk içinde olsun. Bu günün anlamına göre, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Herkese hayırlı bayramlar" diye konuştu.

Konuşmasının ardından, protokol üyeleriyle Vezirköprü Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Karaömeroğlu, tedavi gören hastalara acil şifalar dileyerek çiçek verdi. Protokol daha sonra Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kapalı Cezaevi'ni ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 13:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?