19
Mayıs
2024
Pazar
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Samsun-Vezirköprü: Milli Eğitim Müdürü'ne veda yemeği

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde 9 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Özhan Top’un Kavak İlçesi’ne tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, İlçe Kaymakamı Veysel Özgür, İlçe Müftüsü Ahmet Süzen, okul müdürleri, daire amirleri, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve yaklaşık 150 öğretmen katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Kurtoğlu, 2 yıldır beraber çalıştığı Özhan Top’tan meslek ve yöneticilik hakkında çok şey öğrendiğini, tecrübeleri ile herkese ışık tuttuğunu belirterek, iyi niyeti ve başarılı çalışmaları ile ilçe halkının ve eğitim camiasının takdirini kazandığını söyledi.

Özhan Top, yaptığı veda konuşmasında, Vezirköprü’ye 9 yıldır hizmet etmekten mutlu olduğunu, unutamayacağı dostluklar ve anılar yaşadığını, ilçeden iyi izlenimlerle ayrıldığını ifade etti. Top, "İlçede hep iyi niyetle sorunları çözmeye çalıştım. Bencillik yapmadım. Hep yapıcı, olumlu, yönlendirici oldum. Diğer kurumlarla, herkesle iyi ilişkiler kurdum. Tüm personele Vezirköprü sevgisini aşılamaya çalıştım" dedi.

Konuşmasında kendi yazdığı veda şirini okurken duygulanıp gözleri yaşaran Özhan Top, öğretmenler tarafından alkışlandı.

Top, yemeğe katılan herkesle tek tek helalleşmeyi de ihmal etmedi.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2004 Cumartesi 18:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?