27
Mayıs
2024
Pazertesi
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Vezirköprü'de polis gecesi

Samsun Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.


Bemsa Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Yakup Gürsu, İlçe Emniyet Amiri Kemal Yılmaz ve emniyet mensupları eşleriyle birlikte katıldı. Gecede polisler ve eşlerine hitaben bir konuşma yapan Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Yakup Gürsu, "Huzurlu toplumlar evrensel medeniyetleri kurar. Toplumumuzun bu onurlu yükselişinde, biz polislerin de katkısı ayrı bir övünç kaynağımızdır. Bu övünç ve haklı gururu hak eden çalışmalarımızın arkasında sizlerin el emeği alın terini unuttuğumuzu sanmayın. Halkımız insanlarına yeri gelir anne, baba, kardeş ve arkadaş olarak her konuda yardımcı olan eşleriniz, sizlerin günübirlik desteği olmadan bunları yapamaz. Bu vesileyle bütün polislerimizin yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Yemekten sonra Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kamil Aydın ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Reşat Gümüş'ün çaldığı müziklerle geceye katılan emniyet mensupları ve eşleri gönüllerince eğlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 13:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?