22
Mayıs
2024
Çarşamba
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Vezirköprü'de şiir ziyafeti

Vezirköprü Lisesi tarafından düzenlenen "Bir Bahar Akşamı Şiir Dinleti Şenliği" programında, izleyicilere şiir ziyafeti verildi.

Atatürk İş Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Vezirköprü Belediye Başkanı Osman Özer, Göl Belde Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Narlısaray Belde Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, kamu kurumlarının amir ve müdürleri, AKP İlçe Başkanı Sami Pala, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, bakanlığın talimatları doğrultusunda Vezirköprü Lisesi’ne ilgili programı hazırlanması için görev verildiğini, teknolojik imkanları da kullanarak çok güzel bir program hazırladıklarını belirterek, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Vezirköprü Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nuh Tepe’nin sunumuyla slayt gösterileri eşliğinde başlayan birbirinden anlamlı ve güzel şiirler izleyenlere hoş saatler yaşattı. Duygusallığın ön plana çıkarıldığı ve duygulu anların yaşandığı ünlü yazarların şiirlerini büyük bir ustalıkla okuyan öğrenciler ayakta alkışlandı.

Müzik Öğretmeni Serap Tepe’nin yönetiminde söylenen türkülerle de program renklendi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2005 Pazar 12:35:52
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 11:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?