17
Mayıs
2024
Cuma
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Vezirköprü'de vefa yemeği

Veda yemeğine, İlçe Tarım Müdürü Dursun Okur ve personel katıldı. 20 yıllık memur Nezahat Ömür Gürbüz'ün emekli olduğu, ilçede 6 yıldır çalışan 15 yıllık Veteriner Hekim Rıfat Coşkun'un Samsun İlçe Tarım Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü olarak atandığı, Veteriner Sağlık Teknisyeni Hüseyin Gümüş'ün Havza İlçe Tarım Müdürlüğü'ne tayin edildiği bildirildi.
Yemekte birer konuşma yapan emekli memur Nezahat Ömür Gürbüz ve Veteriner Hekim Rıfat Coşkun, uyum ve hoşgörü içerisinde birlik beraberlik içinde çalıştıkları müdürleri ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, düzenlenen yemeğin kendilerine gösterilen bir vefa örneği olduğunu, ilçe halkına vermiş oldukları hizmetin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.
Başarılı çalışmalar yapan emekli ve tayin olan personele vatandaşlar adına teşekkür eden İlçe Tarım Müdürü Okur, özverili, dürüst, çalışkan personeliyle gurur duyduğunu, bundan sonraki çalışmalarını da aynı heyecan içinde yürüteceklerine inandığını ifade ederek, emekli olan memur Nezahat Ömür Gürbüz'e sağlık ve huzur, tayin olan Rıfat Coşkun ve Hüseyin Gümüş'e görevlerinde başarılar diledi.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2004 Çarşamba 12:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?