22
Mayıs
2024
Çarşamba
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Vezirköprü'nün gururu oldular

Samsun'un Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi ve Vezirköprü İmam Hatip Lisesi güreşçileri, Kahramanmaraş'ta yapılan Okullararası 17-18 Yaş Serbest Türkiye yarı final karşılaşmalarında 1. oldular.
Kahramanmaraş'ta yapılan Okullararası 17-18 Yaş Serbest Türkiye Yarı Finali karşılaşmalarına Samsun'u temsilen katılan Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi ve Vezirköprü İmam Hatip Lisesi güreşçileri, 23 takımın yer aldığı şampiyonada 1 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük alarak toplamda elde ettikleri 74 puanla sıralamada 1.'liği elde etti ve 4-5 Aralık tarihleri arasında Ordu'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yener Aksoy ve İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Güven Özyurt yönetiminde 9 sıkletten 7'sinde başarılı olan Vezirköprülü güreşçiler, topladıkları 74 toplam puanla birinci olurken; 68 puanla Malatya ikinci ve 56 puanla da Muş üçüncülüğü elde etti.


Kahramanmaraş'ta yapılan müsabakalar sonunda Samsun'u en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını ifade eden Yener Aksoy ve Güven Özyurt, 4-5 Aralık'ta Ordu'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, Kahramanmaraş'ta yapılan yarı final müsabakalarına hazırlanmalarında kendilerine büyük destek veren Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Osman Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ettiler

İha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 20:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?