17
Mayıs
2024
Cuma
VEZİRKÖPRÜ - SAMSUN

Vezirköprü'ye fıskiyeli havuzlar

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde belediye modernleşme ve alt yapı çalışmalarına hız verdi. İlçeye çağdaş bir görünüm kazandırmak isteyen, tatil günleri ve mesai sonrası gezerek çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Osman Özer, ilçe içerisindeki çamlığı piknik alanına çevirirken, parklara fıskiyeli süs havuzları yapmayı da ihmal etmedi.
İlçede Belediye Parkı ve İstiklal Caddesi kavşağına belediye -vatandaş işbirliği ile yapılan fıskiyeli süs havuzları, ilçeye farklı bir görünüm kazandırırken, vatandaşların dinlence yeri haline geldi. Özellikle Belediye Parkı’nda böyle bir havuza ihtiyaç olduğunu belirten Vezirköprülüler, fıskiyeli havuzların güzel görünümün yanı sıra, hoş bir ortam Oluşturarak insanı dinlendirdiğini söyleyerek bu hizmeti gerçekleştiren belediyeye teşekkür etti.
Belediye Başkanı Osman Özer, ilçeyi modernleştirme ve çağdaş bir görünüm kazandırarak vatandaşlara güzel bir Vezirköprü sunma konusunda kararlı olduklarını söyledi. Güzel ve hoş bir ortamda gezip dinlenmek isteyen vatandaşların bu ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalıştıklarını ifada eden Özer, İlçenin doğal ve tarihi zenginlikleri ile tanıtılması gerektiğine işaret etti. Özer, ilçe merkezindeki çamlık alanını da bakım ve onarım yaparak piknik yapabilmesi için ilçe halkının hizmetine sunduklarını kaydetti.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 16:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?