27
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ
Belediye Sayfaları

Ayancık'ta ıslah çalışmaları

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, Ayancık'ta devam eden çay ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. 

Sinop'un Ayancık İlçesi'nin ortasından geçen ve zaman zaman büyük sel felaketlerine yol açan Ayancık Çayı'nda belediye ve DSİ tarafından başlatılan ıslah çalışmaları devam ediyor. DSİ 7. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır beraberindeki, Samsun Makine İkmal ve Denetim Şube Müdürü Turgay Malkoç, DSİ Sinop İl Müdürü Kadir Özkan ve Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile birlikte 3 kilometre uzunluğundaki çayda süren ıslah çalışmalarını inceledi. M. Recep Çıtır, Ayancık Çayı ıslah çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, çalışmalar kapsamında ne gerekiliyorsa yapılacağını söyledi. 

Recep Çıtır'a desteğinden dolayı teşekkür eden Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ise DSİ ve belediyenin koordineli bir şekilde çalıştığını söyledi. Başkan Ergün, "3 kilometrelik alanı kapsayan ıslah çalışmalarımızın ardından ilçemiz için bir tehlike unsuru kalmayacak. Ayrıca ıslah çalışmalarının yapıldığı alanın çevresinde de gerçekleştirilecek çevre düzenlemeleriyle ilçemiz ayrı bir güzelliğe kavuşacak. Çalışmalarla ilçemizin coğrafyası değişiyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 15:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?