29
Nisan
2024
Pazertesi
TOKAT
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Genel Bilgi

1982 'de Sivas Cumhuriyet Üniversitesine bağlı olarak kurulan Ziraat Fakültesi, 1983 yılından bu yana Tokat'ta eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir.

1992 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesinin kurulması ile beraber, fakültemiz bu üniversiteye bağlanmıştır. 1999 yılında Ziraat Fakültelerinin yeniden yapılanması sonucunda 4 programda eğitim-öğretime devam edilmekteyken 2003—2004 yıllından itibaren uygulamaya başlayan yeni yapılanmada program sayısı ikiye düşürülmüştür.

Bünyesinde 10 bölümü bulunduran Fakültede, sadece Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Gıda Mühendisliği, Tarla Bitkileri, Tarım Ekonomisi, Tarım Makineleri, Toprak ve Zootekni Bölümleri olmak üzere toplam 8 bölümde lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, Su Ürünleri ve Tarımsal Yapılar Sulama bölümlerinde ise sadece lisansüstü eğitim—öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir. Bölümler; Bitkisel ve Hayvansal üretim lisans programlarındaki derslerin yürütülmesi yanında, konularıyla ilgili araştırma ve yayım çalışmaları da yürütmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü
Adres2 :Tokat
Posta Kodu :60240
Telefon :
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.