18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİKSAR - TOKAT

Başkan, öğrencileri görünce duygulandı

Niksar Ulucan İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı olarak göreve gelmeden önce öğretmen olan Başkan Şahin, ziyarette duygulu anlar yaşadı. Ellerinde çiçeklerle öğrencileri karşılayan Başkan Şahin, bir an için öğretmenlik günlerini hatırladı. Ulucan 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cafer Yüce, Türkçe Öğretmeni Sebile Öztürk, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Makbule Bayrakçıoğlu, 8. sınıf öğrencilerinden Merve Halis, Sevilay Üçok, 7. sınıf öğrencisi Tuğba Keskin ile 6. sınıf öğrencisi İrem İlter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanı Şahin’in makamına oturan 8. sınıf öğrencisi Merve Halis, Başkan Şahin’den Niksar’a Kültür Sarayı yaptırmasını istedi. Niksar Belediye Başkanı olarak telefonla bir süre talimatlar veren Halis, ayrıca okullarının önüne trafik levhaları konulması istediğinde buldu.
Ziyaret sonunda Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 15:25:59
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 11:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?