18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİKSAR - TOKAT

Hal'e, bir hal çaresi yine bulunamadı

Tokat’ın Niksar İlçesi’nde ihmal edilen ve yanlış uygulamaların meydana getirdiği sorunlar nedeniyle esnaf, üretici ve komisyoncunun bir yarası haline gelen toptancı sebze halinde çözüm arayışları devam ediyor.

Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, toptancı sebze haline gereken önemi ve ağırlığı vereceklerini ifade ederek uyarılarda bulundu. Başkan Şahin, yasaların öngördüğü biçimde tam bir düzen ve verimlilikle, çiftçinin, komisyoncunun, manav ve pazarcı esnafının memnuniyeti, tüketicinin korunması için amacına uygun hal hizmetini sunacaklarını söyledi.

Şahin, "Hal ile ilgili her kesimden tüzük, yönetmelik ve yasalara uymalarını, hal idaresi ile işbirliği ve uyum içersinde çalışmalarını özellikle istiyoruz. Belediye olarak bizler üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yapacağız. Gerektiğinde diğer kamu kuruluşlarıyla da işbirliğine gideceğiz. Belediyemize gelir kalemi olması gerekirken sürekli zarar eden hali, herkesin memnun olduğu ve kar getiren önek bir kuruluş haline getiriceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 15:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet sinan keleş IP: 88.252.2.xxx Tarih : 17.06.2008 11:27:53

Merhaba Niksar'lı kardeşlerim.Ben niksar pazarcı esnaflarındanım.Son zamanlarda yapılan pazar yerlerindeki değişikliklerlen pazarcı esnafı olarak hiç memnun değiliz.biran önce bu değişikliklerin eskisine alınmasını pazarcılar olarak istiyoruz.başkanımızın Niksar'ın görselliğine yaptığı katkıdan dolayı da ayrıca teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.