24
Mayıs
2024
Cuma
NİKSAR - TOKAT

Niksar Ayvaz üretime geçti

Bir süre önce ekonomik nedenlerle üretimine ara veren Niksar Ayvaz Su Şişeleme A.Ş., yeniden faaliyete geçti.

Niksarlı işadamı Mahmut Mısır’ın Niksar Ayvaz Su Şişeleme A.Ş.’yi Sudi Özkan’dan devralınmasından sonra, yoğun bir hazırlık dönemi geçirildi.

Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, bir daha böyle talihsizliklerin yaşanmaması için işletmeci ile tam bir işbirliği içinde olacaklarını ifade ederek, "Niksar’ın sembol değeri olan Ayvaz Suyu’nun en yaygın ve en güzel biçimde pazarlanması, tanıtılması noktasından belediye olarak her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme A.Ş.’nin Pazartesi günü itibariyle fiilen açıldığını belirten Başkan Şahin, "Yeni müstecirimiz Niksarlı işadamımız Mahmut Mısırlı aynı zamanda İstanbul’da boru fabrikaları olan AS BORU’nun sahibidir. Bu anlamda Niksar Ayvaz Suyu çok daha güçlü bir şekilde, damacana tesisleriyle beraberinde 1 ay içinde piyasaya girecek" diye konuştu.

Ayvaz Suyu’nun dünyada en kaliteli su olduğunu ve rakipleri tarafından çamur atılarak piyasadan silinmek istendiğini vurgulayan Başkan Şahin, "Ancak Niksar Ayvaz Suyu kıymetinden hiçbir şey kaybetmedi. Dolayısıyla çok daha güçlü bir şekilde piyasaya irecek. 7 Mart 2005 tarihi itibariyle üretime başladı. Niksarlı işadamımız Mahmut Mısırlı, tamamen diğer firmanın sözleşme şartlarıyla 2020 yılına kadar Niksar Ayvaz Suyu’nu devraldı. Niksar Belediyesi olarak bu işadamının sonuna kadar arkasındayız. Her konuda destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 15:15:30
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?