26
Mayıs
2024
Pazar
NİKSAR - TOKAT

OSB yatırımcıların gözdesi olacak

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, yakın bir gelecekte Niksar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer almak isteyen firmaların kuyruğa gireceğini söyledi.


Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş ve beraberindekilerle Niksar OSB'de inşaatı tamamlanan ve üretime geçecek olan bazı tesislerde incelemelerde bulunan AK Parti’li Yüksel, bu yatırımlarla ilçede hem işsizliği azaltacağını, hem de çiftçinin ürünlerinin değerlendirilmesinde etkili olacağını söyledi. Yüksel, "Niksar Organize Sanayi Bölgemizin altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Şimdi üretim zamanıdır.

KV Gıda bu konuda öncülük yapmıştır. Yakın bir gelecekte Niksar Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almak isteyen firmalar kuyruğa gireceklerdir. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Vatandaşlarımıza biraz daha sabır diyoruz. Bölge insanımızın yüzü yakında gülecektir" dedi.


Niksar Organize Sanayi Bölgesi'nin artık yatırımcıların gözdesi haline geleceğini iddia eden Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, "Burada ilk yatırımları yapanlar kazanacak, avantajlı konuma geçeceklerdir. Yatırımcıların bu konuda acele etmelerini istiyoruz. Niksar geleceğin tarım merkezlerinden birisi haline gelecektir.

Şu anda 15 parselimiz bulunuyor. 4 parsel talep sahiplerine verildi" diye konuştu.
Niksar Organize Sanayi'nin öncü yatırımcılarından Süleyman Kılınçarslan ise KV Gıda Sanayi Ticaret AŞ. Firmasında şuan 600 işçi ile başlayacağı çalışmalarında hedeflerinin 3 bin işçi çalıştırmak olduğunu kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 12:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?