19
Mayıs
2024
Pazar
NİKSAR - TOKAT

Şahin'den gövde gösterisi

Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, ikinci dönem için adaylığını düzenlenen törenle açıklayarak seçim startını verdi.

Niksar Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş ve yüzlerce partinin katılımı ile gerçekleşen programda Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, adaylığını ilan etti. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş, Niksarlılara son 5 yıldır başarılı hizmet sunan ve örnek kent haleni getiren Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin'le yollarına devam etme kararını verdiklerini söyledi.

Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin ise konuşmasında, 5 yıllık görevi boyunca yaptığı hizmetlere tek tek değindi. Başkan Şahin, asfalt yol yapımından, tesis ve çeşitli projelerin ekip çalışması ile kısa sürede hayata geçerek ilçede yapılamayan hizmetlerin yapıldığını söyledi. Yapılan hizmetleri gölgelemek isteyen ve 'çamur at izi kalsın' mantığı ile hareket edenler olduğunu ileri süren Başkan Şahin, Niksar'ın geleceği için yapılan hizmetlere çamur atılmamasını istedi. Yerel seçimlerde rakiplerine seslenen Başkan Şahin, "Niksar'ı düşünüyorsanız, projelerinizi söyleyin. Bu projelerinizle ilgili kaynağı kimden ve nereden alacaksanız, onu söyleyin. Bunun dışında söyleyeceğiniz her şey boş olur. Şuan 5 yıldır şahlanan Niksar'ın önünü kesmeye kimsenin hakkı yoktur. Niksar'da bu güzelliklerin bir 5 yıl daha katlayarak devamı için yardım bekliyorum" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ise konuşmasında, AK Parti'li belediye başkanlarının yaptıkları çalışmalarla iz bıraktığını söyledi. 29 Mart seçimlerine kadar gecelerini gündüzlerine katarak seçimlere çalışarak Tokat'ta oy potansiyelini yüzde 60'ın altına düşürmeyeceklerini ifade eden Gülsün, "Plakamız 60, oranımız yüzde 60. Birilerin arkasından atarak değil, hizmetlerimizle anılacağız. İz bırakacağız, yarın yapılan hizmetlerle anılacağız" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz ise konuşmasında, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınadı. Dünyanın gözleri önünde yapılan saldırılara karşı siyasilere seslenen Boyraz, "Dünyada bir mazluma sahip çıkacaksanız, kendi içinizde bir olmalısınız ve güçlü olmalısınız. Yaşanları takip ediyorsunuz. İsrail'i kimse suçlu görmüyor. Siyaseti bir yere bırakarak birlikte hareket etmeliyiz" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 01:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?