24
Mayıs
2024
Cuma
REŞADİYE - TOKAT

Kemaliyeliler'den Reşadiye çıkarması

Erzincan Kemaliye Kaymakamı ve beraberindeki 50 kişilik muhtar ve işadamları Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlunu ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgi alarak yatırım alanlarını gezdi.

Daha önce Kemaliye kaymakamlığı yapan, Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Kemaliye'den gelen Kemaliye kaymakamı ve iş adamlarına, "Biz devlet temsilcisi olarak iş adamlarımıza teklifler götürdük ve garantör olduk ve bu Resüt fabrikası o şekilde ortaya çıktı. Bu yatırımın yüzde 1'i devletimize, yüzde 99'u işadamlarımıza yani halka aittir. Bu tür garantörlükleri sizlerde Kemaliye'de yaptığınız takdirde inanıyorum ki başarılı çalışmalarınız olacaktır" diye konuştu.

AB Projesiyle 233 bin Euro hibe alınan halı kilim kurslarını da gezen heyete tanıtımı bizzat Ferhat Kurtoğlu yaptı.

Kurtoğlu, 150 Kişinin istihdam edildiği bu projenin İşkur ve AB Destekli olduğunun altını çizerek, bu tür projelerin veya benzerlerinin Kemaliye için de yapılabileceğini söyledi.

Toplu halde Reşadiye Termal Otel'de yenen yemekten sonra, Reşadiye'den ayrılan heyet Reşadiye'ye hayran kaldıklarını belirterek, "Çalışkan kaymakamımız Kemaliye'de de aynı hizmet başarısını göstermişti. Gördük ki, Reşadiye içinde aynı şekilde fazlasıyla gösteriyor" diyerek başarılarını kutladılar.

İsmail Avşar-Kenthaber/Reşadiye
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2005 Cumartesi 12:56:06
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 12:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?