19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Bayilerden birlik toplantısı

Arena bilgisayar ve Hewlett packard işbirligi ile Mart ayında kapadokya’da gerçekleştirilen zirve'de Reşadiye bayii Avşarlar Bilgisayarı ve çevre illerdeki tüm bayilerini bir araya getirdi.

Açılış konuşmasını Arena bilgisayar pazarlamadan sorumlu Tarık Tüzunsu’nun yaptığı toplantıda sektörün sorunları dile getirilirken kanalın bugünü ve gelecegi planları ile farklılaştırıcı cözümler üzerinde duruldu. 

Hewlett packard kanal müdürü Artun Ayvat ise son kullanıcı ve kurumsal satışta kanal yapısına inandıklarına ve kanalla hareket edeceklerini bir süre sonra ise geliştirilecek yeni kanal sayesinde ürünlerinin sadece bu kanal bayileri tarafından satılabileceğini vurguladı. 

Bilginin satışta önemli güç olduğunu ve hp’nin bunun üzerine giderek bayi eğitimlerine önem vereceğini sözlerine ekledi. Anadolu bayilerini bir araya getiren Arena bilgisayar Anadolu satış kanalı sorumlusu Metehan Arıcan ve Bayi kanal müdürü Tuncay ışık gelen bayilerle bizzat ilgilendiler.

Arena bilgisayar tarafından 37 ildeki bayilerin katıldığı bu toplantılarla 5000 e yakın bayiye katma değer sunarak rekabette farklılaşmalarını sağlamaya devam ediyor.

İsmail Avşar - Kenthaber/Reşadiye
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 12:49:51
Güncelleme :20 Mart 2006 Pazartesi 20:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?