20
Nisan
2024
Cumartesi
ZİLE - TOKAT

Sarkıntılığı affetmedi!

Tokat'ın Zile İlçesi'nde oturan 22 yaşındaki İlker Keleş, eşine sarkıntılık ettiğini öne sürdüğü 52 yaşındaki Niyazi Şimşek'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Zile İlçesi'nde bakkal dükkanı bulunan evli ve 3 çocuk babası Niyazi Şimşek'ten bir haftadan bu yana haber alamayan ailesi durumu polis bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şimşek'i bulmak için çalışma başlattı. Yakınlarının ifadesini alan polis, Şimşek'in görüştüğü işsiz, 22 yaşındaki İlker Keleş'i gözaltına aldı. Keleş'in ifadesi alındıktan sonra kayıp Niyazi Şimşek'in cesedi ilçeye bağlı Yayla köyü yakınlarındaki bir uçurumda bulundu. Av tüfeği ile öldürüldüğü tespit edilen Şimşek'in cesedi otopsi yapılmak üzere Zile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis tarafından eşi 18 yaşındaki Nuran Keleş ile birlikte gözaltına alınan İlker Keleş ifadesinde, evlerine misafir olarak gelen Niyazi Şimşek'in kendisini sigara almak için bakkala gönderdiğini eve geldiğinde eşi Nuran'ı elinde bıçakla kendisini korumaya çalıştığını gördüğünü söyledi.

Keleş, eşinin Niyazi Keleş'in kendisine sarkıntılık ettiğini söylemesi üzerine av tüfeğiyle onu vurduğunu anlattı. Öldürülen Şimşek'in cesedinin daha sonra iki arkadaşıyla birlikte Yayla Köyü yakınlarına götürüp bıraktığını itiraf etti. Polisteki ifadelerinin ardından şüpheliler İlker Keleş ve eşi Nuran Keleş adliyeye sevk edildi.

...
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2013 Salı 13:54:40
Güncelleme :12 Şubat 2013 Salı 11:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?