18
Mayıs
2024
Cumartesi
ZİLE - TOKAT

Vali Nasuhbeyoğlu Zile'de

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Zile'de çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Zehra Seyfikli, Zile Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İlçe Belediye Başkanı Murat Ayvalıoğlu, Zile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Köknel, iş adamları Cemalettin ve Şerafettin Dinçer ile birlikte Zile’de incelemelerde bulundu.

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, beraberindekilerle ilk olarak Zile Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Yüksek Okul Müdürü Teoman Duman’dan inşaatı planlanan kampus içerisine yeni eğitim binası ve uygulama eğitim binası projeleri ile ilgili brifing aldı.

Proje üzerinde yapılan görüşmeler sonrası, projenin uygulanacağı Zile İlçesi Çekerek yolu üzerinde bulunan Prof. Mümtaz Topbaş Kampusü’nde arazi üzerinde incelemelerde bulundu.

Zile İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde iş adamları Şerafettin ve Cemalettin Dinçer tarafından yaptırılmakta olan Atiye - Bekir Dİinçer İlköğretim Okulu binası ile aynı bölgede bulunan Dinçerler Sağlık Ocağı inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Nasuhbeyoğlu, Dinçer kardeşlerden okulla ilgili bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 14:30:58
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 15:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
göksu durak IP: 78.162.204.xxx Tarih : 26.11.2007 20:22:12

ben atiye bekir ilk öğretim okulundayım müthiş bir okul temiz yapanlar cemalettin dinçer ve şerafettin dinçer bence ziledeyseniz o okula gidin teknoloji bakımından çoooooooooooook iyi