24
Mayıs
2024
Cuma
ZİLE - TOKAT

Validen uyarı

Zile Belediyesi yolcu otobüsüne yönelik yapılan saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, "Öyle, vur kır dönemleri geçti. Her zaman keskin sirke küpüne zarar olur" dedi.

Zile - Tokat seferine başlayan Zile Belediyesi’ne ait yolcu otobüsünün 29 Mart 2005 tarihindeki ilk seferinde Turhal İlçesi’nde saldırıya uğramasının ardından konuyla ilgili yöneltilen sorulara cevap veren Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, olayın adliyeye intikal etmiş bir konu olduğunu hatırlattı.

Nasuhbeyoğlu, "Tedbirlerimizi aldık. Her şey hukuk çerçevesinde olacak ve herkes hukuka saygılı olacak. Öyle, vur kır dönemleri geçti. Her zaman keskin sirke küpüne zarar verir" diye konuştu.

Öte yandan, Zile-Tokat arası seferlerine devam eden Zile Belediyesi yolcu otobüsünün, polis koruması atında yolcu taşımacılığı yaptığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 13:01:27
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 18:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür çakmak IP: 81.215.51.xxx Tarih : 31.03.2005 14:19:48
Ya bunlar ne biçim insan anlamak mümkün değil.Bende bir Zileli olarak hemşehrilerimin bu konuda yanındayım.Para uğruna insanların neler yapabildiğini gördüm.Ve çok büyük bir utanç duydum.Yıllarca insanları hurdaya çıkması gereken araçlarla taşıdılar Tokata.Tabii çektiğimiz sıkıntılar bir yana balık istifi gibi yolcu taşımak,45 km yolu 1,5 saatte götürmek bunlara mahsus bazı yetenekler.Kendini Zile insanına hizmet etmeye adamış Belediyemiz aleyhindeki bu tavrın nedeni tamamen ranttır.Bazılarının çıkarlarına dokunmuş ve devreye kendini ormanda ki yaratıklardan sanan bir grup ,kendi kanunlarını uygulamaya koymaya çalışmışlardır.Ama bu ülkede kanunların büyüklüğü tartışılamaz.Herkesin hakketiği yerde olacağına inancım tamdır.Bütün Zileli hemşehrilerime saygılar sunar ve geçmiş olsun derim.