30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Bebeği çöpe kim attı?

Trabzon'da bugün sabah saatlerinde özel bir hastanenin çöplüğünde bulunan ölü bebeği annesinin doğum yaptıktan sonra poşete sararak hastanenin 4. katından çöplüğe attığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanenin çöplüğünde bugün sabah saatlerinde ölü bir bebek bulundu. Polis ekipleri ölü bebeğin kim veya kimler tarafından çöplüğe atıldığını belirlemek için hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede ölü bebeğin hastanenin 4. katından atıldığı belirlenirken, 4. katta bulunan tüm hastalar sorguya alındı. Yapılan sorgulama sonrasında hastaneye dün akşam gelen ve kadın hastalıkları rahatsızlığı nedeniyle 4. katta tedavi altına alınan G.Y (23) isimli kadın, çocuğu kendisinin attığını itiraf etti. Bebeği hastanenin tuvaletinde sabaha karşı ölü olarak dünyaya getirdiğini ve ölü olduğu için bu bebeği bir naylon poşete sararak 4. kattaki tuvaletin penceresinden aşağıya attığını belirten G.Y.’nin 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Hastaneye sahte belge ile girdiği belirlenen G.Y.’nin bir süre hastanede tedavi gördükten sonra savcılığa sevkedileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 18:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?