1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Bıçak parasına suçüstü

Ameliyat olacak bir hastasından bıçak parası istediği gerekçesiyle gözaltına alınan Trabzon Numune Hastanesi'nde görevli doktor, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Y.B., Trabzon Numune Hastanesi'nde tedavi gören ve ameliyat olması gereken bir hastasından 500 YTL bıçak parası istedi. Bunun üzerine hasta yakınları, Opr. Dr. Y.B.'nin ameliyat için kendilerinden 500 YTL bıçak parası istediği gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldular.

Şikayet üzerine seri numarası alınan 500 YTL, hasta yakınları tarafından Opr. Dr. Y.B.'ye teslim edildi. Daha sonra polis ekiplerinin yaptığı suçüstünde seri numaraları alınmış 500 YTL Opr. Dr. Y.B.'nin üzerinde bulundu. Konuyla ilgili gözaltına alınan Dr. Y.B., savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Dr. Y.B.'nin yine bu yıl içinde ameliyat edilecek başka bir hastasından da bıçak parası adı altında para istediği gerekçesiyle hakkında şikayette bulunulduğu, bu kapsamda hakkında soruşturma açıldığı ve soruşturmanın halen devam ettiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 01:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?