3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Karısını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı

Trabzon'da tartıştığı eşini 16 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Türkan Demircan (34), Bahçecik Mahallesi Heybetli Sokak'taki evlerinde eşi Hasan Demircan (38) ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Demircan, eşi Türkan Demircan'ı 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yüzü, gözü, karnı ve sırtından çok sayıda bıçak darbesi alan kadın, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 çocuk annesi kadın, bugün memleketi Of İlçesi'nde toprağa verildi.

Olay sonrası polise teslim olan Hasan Demircan ise, bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Adliyeye getirilişi sırasında üzgün olduğu gözlenen şahıs, basın mensuplarının "Pişman mısınız?" sorusuna cevap vermezken, adliye içinde sürekli ağladığı gözlendi. İfadesinde eşinin sağda solda gezdiği yönünde sürekli dedikodu yapıldığını söyleyen Demircan, "'Hala sen bu kadınla nasıl duruyorsun' dediler. Dün akşam kendisine bu dedikoduları anlattım ve sağda solda gezmemesini söyledim. Bana kızarak bıçakla üzerime yürüdü. Bende elindeki bıçağı alarak saplamaya başladım. Üçten sonrasını hatırlamıyorum. Çocuklar bu sırada başka odadaydı" dedi.

Demircan, tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece 'eşini bıçakla öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Hasan Demircan'ın Of İlçesi'nde bir çay fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalıştığı ve bir süre önce eşiyle Of İlçesi'nde tartışma sonucunda karakola düştüğü öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 22:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?